Welko bij KoelIdee Dé airco specialist, expert in installatie en onderhoud van airco installaties

  • Bel ons nu
    +31 416 700 202
  • Blokenweg 14
    5165 NR, Waspik
  • Maandag - Zaterdag
    08:00 to 18:00

Daikin Airco inclusief montage kopen bij KoelIdee BV (ALL-IN)

Een Daikin airco staat voor degelijkheid. Bij de productie van ieder Daikin-systeem wordt namelijk veel aandacht besteed aan de bouwkwaliteit, wat allereerst blijkt uit de strenge kwaliteitsnormen die zowel voor de onderdelen als voor het productieproces worden gehanteerd. Daarnaast zie je de kwaliteit terug in het resultaat; een oerdegelijke airco, van bevestigingsplaat tot frontcover.

Dankzij ons uitgebreid aanbod aan energiezuinige airconditioners, is er altijd een oplossing voor koeling en verwarming die voldoet aan jouw behoeften.

Awesome Image

 

Daikin Comfora Awesome Image

De Comfora is een stil en fraai systeem, dat niet alleen ongeëvenaard is op het gebied van verwarmen en koelen, maar ook wat betreft comfort en design. De nieuwe Comfora past in iedere ruimte en is uitgerust met de Heat Boost verwarmingsfunctie voor een snelle opwarming van uw woning. Optioneel is de mogelijkheid tot het uitbreiden met een wifi module. Hierdoor is de Comfora ook met een smartphone of tablet te bedienen.

De Daikin Comfora is verkrijgbaar in 2,5 / 3,5 / 5,0 / 6,0 of 7,1 KW

Awesome Image

 

Daikin Perfera Awesome Image

De Daikin Perfera is een stil en fraai systeem, dat niet alleen ongeëvenaard is op het gebied van verwarmen en koelen, maar ook wat betreft comfort en design. De nieuwe Perfera past in iedere ruimte en is uitgerust met de Heat Boost verwarmingsfunctie voor een snelle opwarming van uw woning. Inclusief WiFi module Hierdoor is de Perfera ook met een smartphone of tablet te bedienen.

De Daikin Perfera is verkrijgbaar in 2,5 / 3,5 / 4,2 / 5,0 / 6,0 of 7,1 KW

Awesome Image

 

Daikin Stylish Awesome Image

Geef extra stijl aan je interieur. Voor een optimaal comfort en zeer laag energieverbruik is de Daikin Stylish perfect voor ieder binnenklimaat. Met een energielabel van A+++ bij koelen & verwarmen.

Wifi module inbegrepen!

Het bekroond design is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Wit, Zilver, Zwart & Zwarthout

De Daikin Stylish is verkrijgbaar in 2,5 / 3,5 / 4,2 of 5,0 KW

Awesome Image

 

Daikin Emura Awesome Image

Uniek design met een superieur energierendement en optimaal comfort. In 3 kleuren, gezandstraald aluminium, zwart of mat kristalwit.

Bent u op zoek naar een airconditioningsysteem dat optimale prestaties en een schitterend design combineert? Daikin Emura is dé oplossing voor klimaatbeheersing die vorm en functie perfect in evenwicht houdt. Volledig in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Mooi en intelligent design dat past bij uw interieur: topkwaliteit en toch betaalbaar en winnaar van de iF DESIGN AWARD en Red Dot Product Design Award 2022. Daikin Emura, een sieraad voor iedere wand! Bedien Daikin Emura met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening of overal en altijd met de intuïtieve Onecta app vanaf uw smartphone of tablet.

De Daikin Emura is verkrijgbaar in 2,5 /3,5/ 4,2 of 5,0 kw